Elithair Haarinstituut , Keerbergse steenweg, 4, 3150 Haacht, tel 0473 745 971
Wij bieden een oplossing voor elk haarprobleem.

Pruiken voor vrouwen en mannen

Ons haar maakt zowel deel uit van onze uiterlijke als van onze innerlijke persoonlijkheid. Acute haaruitval, ongeacht de oorzaak ervan, heeft zijn weerslag op ons gevoel van eigenwaarde en kan onze levenskwaliteit aantasten. Dit is nochtans niet nodig !

Een “state of the art” pruik, professioneel aangepast en gepersonalizeerd doet wonderen voor uw zelfbeeld en geeft je terug het zelfvertrouwen, dat jouw persoonlijkheid ten volle tot haar recht laat komen. Bij ernstig haarverlies maakt de juiste pruik een wereld van verschil. Voor jezelf en voor je omgeving.

Elithair biedt pruiken aan in een breed gamma modellen, lengtes en diverse kleuren. je vindt bij Elithair pruiken voor elk budget. Je kiest uit een gamma Franse topmerken van kappers met wereldfaam. Het prijsverschil zit ‘m in het design en de materialen: natuurlijk haar, kunsthaar of een combinatie.

Onze pruiken worden in functie van jouw wensen en de mogelijkheden gepersonaliseerd, aangepast aan je gelaatstructuur en je persoon en geven de garantie op een mooie, nieuwe en dynamische look. Zo krijg je weer die natuurlijke en elegante uitstraling.

Image

De buitenwereld hoeft niet te merken dat je een pruik draagt. Een professionele pruik is niet of nauwelijks van een natuurlijk kapsel te onderscheiden en wordt een stuk van jezelf dat je toelaat volle 100% te gaan in al wat je onderneemt.

Je twijfelt nog? Laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Een pruik  brengt je verder dan je denkt, het is de stap naar meer zelfvertrouwen. En omdat bij ons alles volgens afspraak verloopt, zorgen we voor een discrete en individuele ontvangst in makkelijk toegankelijke cabines (ook voor rolstoelgebruikers). Natuurlijk kan je steeds bij ons terecht voor onderhoud en verzorging van je pruik.

Image
Image
Image
Op zoek naar de juiste pruik? Laten we starten met een goed gesprek.