Elithair Haarinstituut , Keerbergse steenweg, 4, 3150 Haacht, tel 0473 745 971
Wij bieden een oplossing voor elk haarprobleem.

Een warm hart voor oncologie- en andere patiƫnten

Kanker heeft niet alleen een ernstig impact op het lichaam maar de behandeling ervan kan eveneens zwaar wegen op het zelfbeeld, wanneer de patiënt zijn haar verliest als bijwerking van chemotherapie.

Sedert jaren biedt Elithair verantwoorde oplossingen aan klanten die haarverlies lijden ingevolge  een oncologische of andere medische behandeling.

Dank zij een gespecializeerde opleiding door Het Institute for Professional Care in samenwerking met het Sint Maarten ziekenhuis te Mechelen kan U bij Elithair rekenen op een individuële, medisch verantwoorde opvang, service en verzorging, zowel voor, tijdens als na de behandeling, waarbij jouw welzijn en comfort primordiaal zijn.

Je kan bij ElitHair niet alleen terecht voor een pruik, haarstuk, muts of sjaaltje van topkwaliteit,  maar ook voor verzorgingen en massages, steeds met medisch verantwoorde producten,  die in de diverse stadia van je behandeling een weldoend effect hebben.

Image
Image

Je kan uiteraard kiezen uit het volledige ElitHair aanbod van pruiken en haarstukken, waarvoor de ziekteverzekering een terugbetaling voorziet ten belope van van 180,00 €. Als lid van de VZW “Take Care of You” geeft ElitHair je daarenboven  een bijkomende korting van 50,00 € voor aankopen van minimum 500,00 € .

Je wordt in alle rust en discretie geholpen in een speciaal ontworpen ruimte, probleemloos toegankelijk voor iedereen.

Op zoek naar de juiste pruik? Laten we starten met een goed gesprek.