Elithair Haarinstituut , Keerbergse steenweg, 4, 3150 Haacht, tel 0473 745 971
Wij bieden een oplossing voor elk haarprobleem.

Deskundig haarinstituut,

voor mannen en vrouwen.

Elithair in Haacht is een deskundig haarinstituut voor mannen en vrouwen. Wij bieden de meest geavanceerde en mooiste pruiken en haarstukken als oplossing bij volledige of gedeeltelijke kaalheid. Ons haarinstituut is het resultaat van jarenlange ervaring . Het is de gebundelde expertise van twee generaties, met als doel: het antwoord vinden op jouw haarprobleem en jouw (levens)comfort vergroten.

Een verantwoorde aanpak

Vandaag wordt Elithair gerund door een jonge onderneemster , Elena Verschroeven. Vanuit een vorming in de zorgsector legde zij zich toe op haarverzorging en -behandelingen met specialisatie in pruiken en haarstukken .

Haar opleiding vervolledigde ze aan het Institute for Professional Care in samenwerking met het Sint Maartenziekenhuis in Mechelen, waar haarverzorgenden worden opgeleid om hun diensten te verlenen aan patiënten die een oncologische behandeling (chemo) volgen.

Image

Voor, tijdens en na

Klanten kunnen bij Elithair terecht voor gedegen informatie en oplossingen op maat.

Dit kan gaan over haarstukken, mutsen , sjaals, pruiken, in een brede varieteit en in alle prijscategoriën. Maar ook voor aangepaste verzorgingen en massages, steeds met klinisch verantwoorde producten, die steeds een weldoend effect hebben.

Van fysisch ongemak naar esthetische oplossing

Bij ons staat de mens centraal. Veel van onze klanten volgen een dermatologische of oncologische behandeling. Vooral dit laatste heeft niet alleen een ernstig impact op het lichaam , maar kan ook zeer zwaar wegen op de psyche wanneer accuut haarverlies het zelfbeeld dreigt aan te tasten. Bij Elithair kan men steeds rekenen op een begripvolle aanpak en een professioneel advies in lijn met de behandeling. Zo slagen wij er keer op keer in om een oplossing op maat te realiseren die zowel het zelfvertrouwen als de energie een boost geeft.

Image

Discretie, persoonlijke aanpak, gepersonaliseerde opvolging

Voor elke vrouw of man stellen wij een pruik, haarstuk of haartoevoeging voor die perfect bij haar of zijn persoonlijkheid en budget past. Elithair garandeert discretie, een individuele aanpak en gepersonaliseerde opvolging. We werken met afzonderlijke cabines en bij voorkeur na afspraak. We nemen graag de tijd om te luisteren naar uw verhaal. Zo kunt u in alle rust uw keuze maken uit het ruime en gevarieerde aanbod.

Een oplossing voor uw haarprobleem? Laten we starten met een goed gesprek.