Over Elithair

Deskundig haarinstituut voor mannen en vrouwen

Deskundig haarinstituut voor mannen en vrouwen

Elithair in Haacht is een deskundig haarinstituut voor mannen en vrouwen. Wij bieden toegewijde zorg bij haarverlies, volledige of gedeeltelijke kaalheid en problemen met haar- of hoofdhuid. Ons haarinstituut is het resultaat van jarenlange ervaring met haarbehandelingen, gestoeld op wetenschappelijke studies. Het is gebundelde expertise van twee generaties, met als doel: het antwoord vinden voor uw haarprobleem en uw (levens)comfort vergroten.

Van fysiek probleem naar esthetische oplossing

Van fysiek probleem naar esthetische oplossing

Bij ons staat de mens centraal. Veel van onze klanten volgen een dermatologische of oncologische behandeling en worden door gespecialiseerde artsen in het ganse land naar ons doorverwezen. Wees dus gerust: u bent bij ons in goede handen. Onze moderne infrastructuur en het hoog-technisch instrumentarium laten toe om analyses uit te voeren en de juiste oplossing te stellen voor een haarbehandeling, pruik, haartoevoeging of haarproduct. Zo geven wij esthetische oplossingen aan een waaier problemen van zeer diverse oorsprong.

Discretie, persoonlijke aanpak, gepersonaliseerde opvolging

Discretie, persoonlijke aanpak, gepersonaliseerde opvolging

Voor elke vrouw of man stellen wij een pruik, haarstuk of haartoevoeging voor die perfect bij haar of zijn persoonlijkheid en budget past. Elithair garandeert discretie, een individuele aanpak en gepersonaliseerde opvolging. We werken met afzonderlijke cabines en bij voorkeur na afspraak. We nemen graag de tijd om te luisteren naar uw verhaal. Zo kunt u in alle rust uw keuze maken uit het ruime en gevarieerde aanbod.

Maak uw Afspraak