Haartoevoegingen

Haartoevoegingen voor vrouwen en mannen

Haartoevoegingen voor vrouwen en mannen

Bij gedeeltelijke of plaatselijke kaalheid bieden haartoevoegingen, protheses en haarstukjes draagcomfort en zekerheid. Zowel voor vrouwen als voor mannen. Voor beiden hebben we een haartoevoeging of haarstukje in een ruim gamma kleuren en prijscategorieën. U kiest uit kwaliteitsvolle producten van kappers met wereldfaam. Het prijsverschil zit ‘m in het design en de materialen: natuurlijk haar, kunsthaar of een combinatie. Alle haartoevoegingen uit ons aanbod geven de garantie op een mooie, nieuwe look.

Vroegtijdige kaalheid bij mannen

Vroegtijdige kaalheid bij mannen

Voor vroegtijdige kaalheid bij mannen voelt een haartoevoeging of haarstukje op maat vaak aan als een bevrijding. Waarom zou u nog twijfelen? Dankzij onze permanente en semipermanente haarbevestiging beoefent u elke (sport)activiteit zonder zorgen. De buitenwereld hoeft niet te merken dat u een haartoevoeging heeft. Laat ons weten hoe we u kunnen helpen. Een haartoevoeging die perfect past bij uw persoonlijkheid brengt u verder dan u denkt, het is de stap naar meer zelfvertrouwen.

Van diagnose tot nazorg

Een samenwerking start altijd met advies en een overzicht van de mogelijkheden. Om tot de juiste haartoevoeging te komen, starten we met een informatief gesprek en een onderzoek naar de oorzaken van het haarverlies. Zo krijgen we precieze informatie over uw vorm van kaalheid en de staat van uw haar, wat ons toelaat een doeltreffende haarbehandeling met haarstukje uit te werken. Goed voor jarenlang zorgeloos genieten van meer haar.

Meer info voor mannen  Meer info voor vrouwen

Maak uw Afspraak