Elithair Haarinstituut , Keerbergse steenweg, 4, 3150 Haacht, tel 0473 745 971
Wij bieden een oplossing voor elk haarprobleem.

Haarwerken zoals Haartoevoegingen

Haartoevoegingen voor vrouwen en mannen

Als je last hebt van gedeeltelijke of plaatselijke kaalheid bieden de haartoevoegingen of haarstukjes van de nieuwste genatie een prachtige en comfortabele oplossing.

Dank zij de nieuwste technologie zijn  ze niet alleen onzichtbaar en perfect geIntegreerd in je eigen haar,  bovendien bieden ze  draagcomfort en zekerheid die  tot nu toe ongekend waren.

 Je vindt een ruime keuze qua uitvoering, kleur en budget. En het mooiste van al: dankzij een permanente of semipermanente haarbevestiging beoefen je elke activiteit zonder zorgen. De buitenwereld merkt er absoluut niets van.

De  nieuwste haarstukjes  zijn dan ook een meer dan valabel alternatief voor haartransplantatie . Het aanbrengen van het haarstukje is doodeenvoudig en vraagt geen enkele ingreep of aantasting van de  fysische integriteit (dus zonder enig risico op infectie, afstoting of allergie).

Bovendien is het resultaat permanent en zo veel goedkopper !!

 Bij Elithair vindt je een ruime keuze van het beste wat de markt te bieden heeft en dit wordt je aangeboden in alle discretie in een speciaal hiervoor ontworpen ruimte.

Alle haartoevoegingen uit ons aanbod geven de garantie op een mooie, nieuwe look en je kan steeds bij ons terecht voor onderhoud en verzorging.

Lokaal haarverlies bij vrouwen

Bij plaatselijk ernstig haarverlies lijkt voor veel vrouwen de wereld stil te staan. Bezorg jezelf geen onnodige kopbrekens ! Een haarstukje biedt in heel veel gevallen de perfecte oplossing. Het wordt volledig en onzichtbaar geïntegreerd in het eigen haar en laat je opnieuw toe het kapsel van je voorkeur te dragen. Zo  krijg je terug de uitstraling die jij verdient,  met een flinke boost aan energie en zelfvertrouwen er bovenop!

Vroegtijdige kaalheid bij mannen

Voor vroegtijdige kaalheid bij mannen voelt een haartoevoeging of haarstukje op maat (prothese) vaak aan als een bevrijding. Waarom zou je nog twijfelen? Dankzij onze permanente en semipermanente haarbevestiging beoefen je elke (sport)activiteit zonder zorgen. De buitenwereld hoeft niet te merken dat je een haartoevoeging heeft.  Een haartoevoeging die perfect past bij jouw persoonlijkheid brengt je verder dan je denkt, het is de stap naar meer zelfvertrouwen, dank zij een vernieuwde en dynamische uitstraling !

Image
Image

Van diagnose tot nazorg

Een samenwerking start altijd met advies en een overzicht van de mogelijkheden. Om tot de juiste haartoevoeging te komen, starten we met een informatief gesprek en een onderzoek naar de oorzaken van het haarverlies. Zo krijgen we precieze informatie over jouw vorm van kaalheid en de staat van je haar, wat ons toelaat een doeltreffende oplossing met haarstukje uit te werken. Goed voor jarenlang zorgeloos genieten van meer haar.

Vanzelfsprekend kan je blijvend bij Elithair terecht voor verzorging en onderhoud,  zodat je kapsel  steeds piekfijn blijft.

Op zoek naar een doeltreffende haarbehandeling? Laten we starten met een haaranalyse.