K.S. – Kapellen

“De oorzaak van mijn haarverlies was het geneesmiddel cortisone, dat ik onder medisch toezicht moest innemen. Ik wilde echt wel iets aan mijn steeds dunner wordende haar doen, want voor je zelfvertrouwen is het geen cadeau. Kale plekken had ik nog niet, maar toch geraakte ik in paniek als er nog maar iemand achter mij liep.

Via mijn schoonzusje kwam ik bij Elithair terecht, het kapsalon en haarinstituut van haar dochter. Ik onderging een professionele haaranalyse, die een namiddag in beslag nam. Vervolgens bespraken we de producten die nodig waren voor de haarbehandeling. Die bestond uit een shampoo, conditioner, olie en spray voor mijn haarverzorging thuis.

Ik kreeg het advies om de producten 2 à 3 keer per week te gebruiken. Nu is het zo dat ik erg droog haar heb, dus sinds de start van mijn haarbehandeling een half jaar geleden, heb ik het gebruik geminderd tot 1 keer per week. Maar dat is goed zo, want de situatie heeft zich ondertussen genormaliseerd, mijn haargroei is verbeterd. Verder laat ik mij ook met voedingssupplementen begeleiden door een huidarts, want ik ben nog steeds genoodzaakt om cortisone te nemen. Echter, de combinatie van de producten van Elithair met de medicatie van de huidarts helpt mij echt vooruit en daar ben ik dankbaar voor. Ik woon best ver van Elithair, dus regelmatig binnenspringen doe ik niet en is ook niet nodig. Wel heb ik weer meer zelfvertrouwen, en daardoor zet ik terug vlugger de stap om gewoon naar de kapper te gaan.”

K.S. – Kapellen

Ons laatste nieuws

Jaarlijks verlof (5/8 - 20/8)

Beste klanten, Wij gaan dit jaar met vakantie van 5 augustus tot en met 20 augustus. Tijdens...

Lees meer

Uitzonderlijk gesloten 18/11 en 21/11

  gelieve te noteren dat wij uitzonderlijk op 18 en op 21 november 2017 gesloten zullen zijn.   Dank...

Lees meer

Nieuwe website

Onze website steekt in een nieuw kleedje. Om u nog beter te kunnen informeren en van dienst...

Lees meer