I.D.V. – Landen

“Tijdens een stressvolle periode kreeg ik last van haarproblemen zoals heel dof haar en haaruitval. Omdat dit steeds erger werd, besloot ik om professionele hulp te zoeken. Die vond ik via een vroegere collega bij Elithair haarinstituut. Tijdens een afspraak werden mijn hoofdhuid en haar goed onderzocht met een microscoop en zo kon de haarbehandeling starten.

Het werd een combinatie van 2 shampoos, een lotion en vitamines om mijn haar van buiten en van binnenuit terug sterker te maken. De shampoos mocht ik gebruiken volgens een tweewekelijks schema: 3x wassen met de ene shampoo en 1x met de andere. Ondertussen was ik mijn haar nog maar 2x per week, omdat mijn hoofdhuid minder vet geworden is. Je komt zeer lang toe met de producten en dat is een voordeel. En het allerbelangrijkste: er is echt wel resultaat. Mijn haar is minder dof en ook weer dikker. Ik heb gekleurd haar en als je weinig haar hebt, valt die nogal snel open waardoor de hoofdhuid en uitgroei goed zichtbaar zijn. Dat is nu minder het geval en daar ben ik erg blij mee. Mijn zelfvertrouwen kreeg een boost.

Als je ook ernstige haarproblemen hebt, adviseer ik dezelfde professionele hulp. Elithair haarinstituut heeft mij super goed geholpen. Transparant en zeer duidelijk wat betreft de verwachtingen en oplossingen. Niet twijfelen om hen te contacteren.”

I.D.V. – Landen

Ons laatste nieuws

Jaarlijks verlof (5/8 - 20/8)

Beste klanten, Wij gaan dit jaar met vakantie van 5 augustus tot en met 20 augustus. Tijdens...

Lees meer

Uitzonderlijk gesloten 18/11 en 21/11

  gelieve te noteren dat wij uitzonderlijk op 18 en op 21 november 2017 gesloten zullen zijn.   Dank...

Lees meer

Nieuwe website

Onze website steekt in een nieuw kleedje. Om u nog beter te kunnen informeren en van dienst...

Lees meer